GODS VERLANGEN

cropped-titel.pngGods liefde is er voor de wereld. Dus ook voor jou! God heeft ook voor jou álles gegeven, omdat Hij jou waardevol vindt. Hij verlangt naar contact met jou. Hij wil heel graag dat jij Hem leert kennen. Kun jij het je voorstellen?
Op deze website geven we je informatie over Gods verlangen voor jou. Misschien begrijp je iets niet, of roept de tekst juist vragen op. Jouw vragen willen wij graag proberen te beantwoorden.

JAAP

Bewust heb ik rond mijn 18e een keuze gemaakt om te geloven in God en Hem te vertrouwen.

Mijn relatie met God, die ook mijn Vader in de hemel is, is steviger en intenser geworden door het leven met Hem. In contacten die ik met mensen heb over ‘geloof’, zie ik hoe het hun leven verandert als men zich toevertrouwt aan God.

Ik ben God dankbaar dat Hij mij gebruikt om met mensen over mijn relatie met Hem te spreken, het verder uit te leggen en vragen te beantwoorden. Ik kijk uit naar jouw reactie!

EMKE

Hoewel ik het ‘geloven in de Heer Jezus’ met de paplepel ingegoten kreeg, leerde ik pas later wat het betekent om persoonlijk vanuit een vertrouwensrelatie met Hem te leven.

Dat Jezus aan het kruis ook voor mijn verkeerde dingen stierf, is geweldig. Zo bracht Jezus mij bij het hart van Zijn Vader! Dat Vaderhart van God biedt geborgenheid en warmte. Het is de veilige plek van waaruit ik mag leven. Weten dat Hij mij kent en van mij houdt, geeft mijn leven zin en kleur.

Ik spreek graag over Jezus’ liefde! Het is mijn verlangen dat jij die liefde ook leert kennen en ervaren. Daarom wil ik graag beschikbaar zijn om een stukje met je mee te lopen in het zoeken naar Wie God is!