Je vraagt je misschien af:

โ€˜Wat moet ik dan doen?โ€™

Het is niet moeilijk. Je mag gewoon met God praten. Als jij Jezus wil toelaten in je leven, kun je het gebed hieronder bidden, maar je mag het ook met je eigen woorden zeggen. Hij luistert, waar je ook bent.

Heer Jezus, ik heb fouten gemaakt en geleefd zonder U.
Ik miste mijn doel en kan de afstand naar U niet zelf overbruggen.
Het spijt mij dat ik U verdriet heb gedaan door voor mijzelf te kiezen.
Ik begrijp dat dit zonden zijn.
Dank U dat U de straf voor mijn zonden hebt gedragen door in mijn plaats te sterven aan een kruis.
Heer Jezus, kom in mijn leven.
Dank U, dat U zoveel van mij houdt en mij gered hebt.
Dank U dat ik voor altijd bij U mag horen en dat God nu ook mijn Vader is.
Help Mij om met U te leven.
Amen.

Heb je dit gebed uitgesproken? Geweldig! Welkom thuis bij God de Vader.

De zekerheid van je nieuwe leven ligt niet in wat jij wel of niet voelt of ervaart. In de Bijbel zegt God dat het zo is. Daar mag je op vertrouwen, ook al voelt het soms niet zo en maak je nog wel eens fouten. Gods redding voor jou staat vast!

Je nieuwe relatie met God mag groeien door samen met Hem op te trekken. Vertel Hem wat je bezighoudt en lees in de Bijbel. Misschien heb je nog vragen of wil je samen met iemand bidden? Mail ons dan. We helpen je graag verder op je levensweg met God.

Het goede van God wensen wij jou toe!