kwetsbaar hart
Jaap:  Als ik terugdenk aan mijn ouderlijk huis, dan word ik dankbaar. Mijn ouders hielden van Gods Zoon, Jezus, en hadden eerbied voor God. Mijn vader was een harde werker, die hield van zijn vrouw en kinderen. Mijn moeder was zorgzaam. Opgroeien met drie zussen was voor mij niet altijd makkelijk. Dat ik me soms alleen voelde, liet ik niet merken. In mijn pubertijd zocht ik mijn contacten buiten het gezin.

Lees het verhaal van Jaap verder...

Rond mijn 18e heb ik bewust gekozen om Jezus te gaan volgen. Het leren kennen van Hem en van God als Vader, bracht mij dichter bij mijn ouders en zussen. Ik kroop meer uit mijn schulp. De band met mijn vader werd hecht. Het werd vriendschap. Mijn moeder was een schat. Mijn keuze om Jezus te volgen, heeft van mij een ander mens gemaakt. Ik ben meer gericht op de ander en heb, door schade en schande, geleerd anders naar mijn medemens te gaan kijken. Ik voel mij enorm gezegend door Vader God. Het grootste cadeau is dat ik Zijn kind mag zijn omdat Jezus voor al mijn fouten, zonden, betaald heeft door in mijn plaats te sterven. Het is geweldig dat Jezus de dood heeft overwonnen. Hij leeft! En ik met Hem. Bij Vader God mag ik altijd komen. Hier en straks, na dit leven. Weet je, hij houdt van mij! Wil je als reactie iets vragen of vertellen? Stuur me dan een mailtje! Jaap


Emke:
  Als jong meisje leerde ik al over Jezus. Dat vond ik mooi als ik thuis of in de kerk was. Op school en later op mijn werk was het veel moeilijker. Maar ik wilde graag bij Jezus horen, dus met vallen en opstaan probeerde ik een goede christen te zijn. Dat lukte zo vaak niet! Een aantal jaar terug liep ik vast.

Lees het verhaal van Emke verder...

Ik keek heel negatief naar mijzelf en liep met vragen rond. Ik was verdrietig over dingen die gebeurd waren in mijn leven. Over keuzes die ik gemaakt had. Er eerlijk naar kijken deed pijn, heel veel pijn. Het liefst verstopte ik mijzelf voor mijn eigen gedachten. Iemand hielp mij een stapje verder door mij te vertellen dat ik geliefd ben door Vader God. Dat betekende dat ik welkom was om mét mijn pijn en mijn vragen naar Hem toe te gaan. Door Hem mijn kwetsbare binnenkant toe te vertrouwen, leerde ik Zijn hart kennen. In dat kostbare hart vond ik zo veel liefde en genezing! Leven samen met Vader God, samen met Jezus – dat vult mij elke dag opnieuw met vrede en blijdschap. Wat er nu ook gebeurt, ik ben veilig bij Hem! Hoe is dat voor jou? Ik hoop dat mijn verhaal jou een stapje verder helpt. En schrijf me gerust als je iets wilt vragen of vertellen! Emke

 

CONTACT

We kunnen ons goed voorstellen dat je na het lezen op deze website, vragen of opmerkingen hebt. Misschien vind je het fijn om met iemand in jouw omgeving over het christelijk geloof te praten. Je mag ons ook je vraag of opmerking mailen. We willen je graag helpen.

Als je ons mailt, zullen we vertrouwelijk met jouw informatie omgaan en die niet doorgeven aan derden.

Wij kijken uit naar jouw bericht!
Jaap Noorlander & Emke de Jager

 

WIJ HOREN GRAAG VAN JE!